Kinderfeestje

Maak je eigen taart in de bakkerij, tijdens een workshop of kinderpartij

Kinderen vinden het heerlijk om met deeg te knoeien en onder de bloem te zitten. Thuis geeft dat aardig wat rotzooi in de keuken en ook heeft u er vaak geen ruimte voor.

Wij organiseren daarom een kinderfeestje in de bakkerij, dat is leuk, spannend en ook nog eens leerzaam!

De kinderen krijgen bij ontvangst een glaasje limonade met wat lekkers en gaan vervolgens als echte bakkers (met eigen schort en bakkersmuts) koekjes bakken van koekjesdeeg in allemaal verschillende figuurtjes en vormpjes. Als de koekjes in de oven gaan, komt het feest pas echt los!

De jarige mag dan een eigen slagroomtaart maken samen met de bakker! De slagroomtaart kan daarna verdeeld worden over de kinderen om ter plekke van te smullen of de taart mag mee worden genomen naar huis.

Als de koekjes uit de oven zijn gehaald en zijn afgekoeld, is het tijd om de koekjes te versieren met chocolade, snoepjes, hagelslag etc. Na afloop krijgen de kinderen de koekjes uiteraard mee naar huis, waar ze thuis nog kunnen nagenieten!

Tot slot is er nog een 'foto-momentje' met bakkers-diploma om het feest nooit meer te vergeten!

Het hele programma duurt ongeveer 2,5 uur. Kinderfeestjes zijn mogelijk op de woensdagmiddag m.u.v. feestdagen, zomervakantie en de maand december. Minimum leeftijd is 7 jaar en de kosten zijn €12,50 per kind. Groepen van minimaal 5 tot maximaal 10 kinderen.

Voor vragen en beschikbaarheid: 0529-481256 of 0621886871