0
Uw winkelwagen is leeg!

Over bakkerij timmer

Bij Bakkerij Timmer kunt u terecht voor ambachtelijk brood in vele soorten en maten, vers gebak en heerlijke taarten. Ook voor speciale wensen kunt u hier terecht, bijvoorbeeld krentenbroodcijfers, Abraham of Sara van krentenbrood of kindertaarten en bruidstaarten.

Eigenlijk kunt u alles bij ons verwachten wat u van een ambachtelijke warme bakker verwacht. Ook tijdens de feestdagen zijn er feestelijke producten en met de jaarwisseling natuurlijk  heerlijke oliebollen. Met onze “Coffee-to-go” kunt u ook bij ons terecht voor een lekker ‘bakkie’ koffie!

Neem een kijkje in de webshop of kom gerust eens langs in de winkel, dan ‘proeft’ u de ambacht waarmee de producten worden gemaakt.

Door de beste kwaliteit grondstoffen ,de liefde voor het bakkersvak, ons vriendelijk personeel en de goede sfeer die er heerst, onderscheiden we ons van de rest en is het een feestje om bij ons in de winkel te komen.

Bakkerij Timmer bestaat al sinds 1989, Wim en Gerrie namen toen de bakkerij over van Jaap en Geesje Bijker. Ondertussen zijn er een tal van verbouwingen ondergaan. Uitbreiding van het magazijn en bakkerij, nieuwe ovens en de meest recente, de winkel. De winkel is in de lente van 2015 verbouwd en sindsdien zijn er ook beter zichtbaar vanaf de buitenkant. Het pand is namelijk voorzien van een grijze tint.

Destijds zijn we ook begonnen met het verzorgen van verse belegde broodjes en hebben we een breed assortiment aan desembrood, die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn. Sinds 2017 hebben we ook 6 parkeerplaatsen naast het pand, speciaal voor onze klanten. Naast Wim en Gerrie zijn ook Willem, Henriette en Ronald mede-eigenaar van de bakkerij geworden. De dames werken in de winkel en de heren in de bakkerij. Daarnaast werken er in de bakkerij drie personeelsleden: Danny, Janneke en Thom en in de winkel zijn dat Hilda en Sophie. In Nieuwleusen-Zuid bij Plusmarkt Bakker wordt ook brood van Bakkerij Timmer  verkocht, zo kunnen de klanten makkelijker aan ambachtelijk brood komen.